Om/kontakt

Profil og kompetencer

Engelsk-dansk oversætter og

eksamineret dansk korrekturlæser

Kontakt

LM Sprogservice v. Lene Müller

Henrik Nielsens Vej 40, 1.

DK-4000 Roskilde

Mobil: +45 5192 7602

E-mail: lmsprogservice@live.dk

Web: www.lmsprogservice.dk

CVR-nr.: 31728045

Send en besked:

 
 
 
 

LM Sprogservice er baseret på stor og bred erfaring

Mit navn er Lene Müller, og jeg ejer og driver LM Sprogservice. Min interesse for sprog begyndte allerede i folkeskolen, men et au pair-ophold på ti måneder i London efter folkeskolen vakte for alvor min interesse. Derefter gik det slag i slag og endte med en sproguddannelse fra CBS. Senere blev jeg også eksamineret dansk korrekturlæser.


Jeg etablerede LM Sprogservice i 2008 og har drevet firmaet på fuld tid siden begyndelsen af 2017. Mine mange års erfaring med oversættelse, korrekturlæsning, sprogrevision og kommunikation stammer ud over mit liv som selvstændig – fra fastansættelser i danskbaserede internationale virksomheder, hvor koncernsproget var engelsk. Her har jeg blandt andet arbejdet som sprogkonsulent og oversætter, kommunikationskoordinator og chefsekretær.


Læs mere her.Gør det, du er bedst til, og lad LM Sprogservice

tage sig af det sproglige

En af de ting, jeg er rigtig god til, er at læse korrektur, udføre sprogrevidering, oversætte, lokalisere og kvalitetssikre tekster af næsten enhver art. Jeg nyder at arbejde med sprog, og min faglige stolthed tillader ikke, at jeg går på kompromis med kvaliteten. LM Sprogservice er derfor et rigtig godt valg, når du vil sikre dig, at dine tekster er sprogligt korrekte og målrettede.


Læs mere her.Kort og andet godt

Siden 2014 har LM Sprogservice forhandlet lykønskningskort, tryk i passepartout, billeder i glas og ramme og meget andet illustreret af Inka Illustration.


Se mere her.